lunes, 15 de octubre de 2012

ES TEMPS DE CANVIS.../ it's time to change

     Després de deu entrades on he pogut fer una petita evolució, he decidit  fer una miqueta de tunning en el bloc i fer aquesta entrada en català, per celebrar que tinc il.lusió de poder fer més entrades i de continuar amb aquesta pàgina i sobre tot de fer exposició de les meves idees.
    L'altre dia llegint el bloc de Omar Carreño " ANALISIS REALISTA " em va agradar molt l'enfoc d'aquest autor on  després de fer cinc cèntims de la situació del mon va arribar a la següent conclusió:

"Es moment d'evolucionar i de fer les coses de diferents formes, quan  més ens adaptem a la nova situació més fàcil serà reprendre el camí  per  gaudir de la vida"
   
     L'ideia és que el ser humà te una capacitat d'adaptar-se al nou entorn, un entorn en aquest cas amb una crisis a molts nivells: econòmica, social, política, etc.., per això mes que lluitar per recuperar allò que s'ha perdut s'ha de veure   l'opció  d'adaptar-se aquest temps i sapiguer treure'l profit.
      Per un altre part hem agafat una sensibilitat especial degut a la situació que patim, de com ho viuen malament moltes persones del nostre entorn; crec sincerament que quan anàvem bé no teníem tan pronunciada aquesta sensibilitat i ja hi havia moltes parts del planeta que  estaban enfonsades, per tant, lo correcte serà que quan ens aixequem un altre vegada ( perquè ho farem)  no oblidar-nos  d'altres parts del mon que pateixen conflicte, econòmic, armat, etc...

   "Tots pensan en canviar el mon però ningú pensa en canviar-se asi mateix"
                                                                                                             Alex Toltstoi
 
      El veritable canvi pasa per un mateix, la situació ens ha de filtrar, redireccionar i donar una nova perspectiva, Jo com cristià que soc he vist a moltes persones anar al veritable mitssatge de la Paraula de Deu, i amb el temps he vist canvis importants, perquè apropar-se a Jesucrist es guanyar qualitat com persona, i començar a tindre carrega per la situació.
     El mateix Jesús quan veia  les multituds tenia compassió ja que els veia sense pastor.No estic parlant de religió sinó de relació amb Deu i a la seva proposta que té per aquest mon. Tenim que aprofitar la crisis com una oportunitat per compartir el missatge de Jesucrist i els seus valors.  Canviarem o quan estigui tot bé ens oblidarem ?

No hay comentarios:

Publicar un comentario